Γνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει και είναι σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο υλικό του ΕΑΝ, ακόμη περισσότερο, τη δική σας φωνή και στιγμιότυπα από την τάξη αλλά και τις μαρτυρίες των παιδιών και των γονέων. Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να μας στείλετε μικρά βιντεάκια, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις, κτλ. μέσα από την τάξη κατά την εκπαιδευτική διαδικασία, συνεντεύξεις με γονείς και παιδιά για την εμπειρία και τις απόψεις τους για το πρόγραμμα, δικές σας ατομικές μαρτυρίες ή συζητήσεις μεταξύ σας για την εμπειρία σας από την επιμόρφωση αλλά και την εφαρμογή στην τάξη, όπως και για την εκπαιδευτική πύλη και το διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την ιδιαιτερότητα των λήψεων στην τάξη, όπου θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε σχέση με το πως φαίνονται τα παιδιά. Επειδή τεχνικά είναι πολύ δύσκολο να μπει πλακάκι στο πρόσωπο των παιδιών, για το βίντεο, η λήψη θα πρέπει να είναι από γωνία που δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους. Για παράδειγμα, μπορεί η κάμερα να παίρνει το παιδί μέχρι τον λαιμό εστιάζοντας στο χέρι που χειρίζεται την κούκλα, ή στο έργο που παρουσιάζει η ομάδα, ή να φαίνεται ο/η νηπιαγωγός και ο/η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας και τα παιδιά να βρίσκονται σε πλάγια θέση ως προς την κάμερα, ή να φαίνεται μόνο ο/η νηπιαγωγός όταν εστιάζουμε στον δικό του/της ρόλο, κτλ. Μια καλή ιδέα είναι τα παιδιά να φοράνε κάποια μάσκα στο πλαίσιο ενός θεατρικού παιχνιδιού. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας εντυπωσιάσετε με τις ιδέες σας και το υλικό που θα μας στείλετε.

Παρακαλούμε να στέλνετε το υλικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ean@auth.gr. Για την αποστολή μεγάλων αρχείων προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερες υπηρεσίες όπως το wetransfer, transfernow, κ.α.